top of page

 

Søndagsmøte Kirken i Dalen i Kvinesdal

18 syrere pluss flere iranere kom på møtet og ordet ble sådd i hjertene til mange muslimer.

Etter møte spiste vi mat sammen og Shervin talte til syrerne helt i fra begynnelsen med syndefallet og Guds underfulle frelsesverk. En kunne merke en hellig stillhet og hvordan Guds ord grepet hjertene til dem. En av dem reiste seg og takket på vegne av alle for at vi fortalte dem om Jesus. DET VAR INGEN SOM HADDE GJORT DET FØR, sa han :))

Slik er Herren vår Gud, Han lever ja Han lever, kan aldri død igjen :)) Jesus tok all verdens synd på seg på Golgata, og hver den som tar imot Ham, blir frelst. Halleluja. 

Internasjonalmøte Betania Arendal

Flere asylsøkere fra Syria, Iran og Kurdere var på møte. Guds nærvær var så sterkt og flere av dem kom fra til forbønn etter talen, og en kurdisk mann ga sitt liv til Jesus og flere ville at Jesus skulle åpenbare seg for dem, halleluja :) den beste bønnen :)

Guds rike går alltid fram, fra herlighet til herlighet. Amen

Møteuke i Lyngdal med fokus på den nye misjonsmarken

Det var fantastiske møter i Lyngdal og mange asylsøkere fra Syria, Afghanistan, Kurdere og iranere var på møtene. Menighetene omsluttet dem med Guds kjærlighet og stiftet bekjentskap med dem.

En syrisk familie ville ha Bibel på arabisk og det ble skaffet for ham dagen etter. Vi fikk også møte flere kristne syrere.

Guds ord ble sådd i mange muslimers hjerte og menighetene i Lyngdal vil fortsette og så, og høsten er rett rundt hjørnet :)))  

Menigheten Oasen i Re 20. - 22. mars:

Herlige møter, Guds nærvær var sterkt til stedet. Mange ble fornyet og gleden var stor. Spesielt var det fantastisk å se hvordan Jesus helbredet for indre sår og depresjon. HALLELUJA :)

Vær med og be for denne menigheten og pastor paret.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Filadelfia Lyngdal fredag 30. Mai

Det var et fantastisk fest møte i Lyngdal med 17 forskjellige nasjonaliteter til stedet og nærmere 200 mennesker. Flere ufrelste var på møtet. En fra Irak ble frelst og flere ble rørt av Gud til både, ånd, sjel og legemet.

All ære til Jesus, kongenes konge og Herrenes Herre. Halleluja.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helgatun Leir i Volda 18. til 20. oktober

Det var en fantastisk helg i Volda. Vi var 33 iranere og afghanere sammen i leiren, flere ufrelste var med. Herren rørte med mange og på invitasjon til forbønn på lørdag kom nesten alle sammen fram og to afghanere ga sitt liv til Jesus, HALLELUJA.

Det var en fest helg på alle måter, og flere ble fornyet, oppbygget og fikk ny kraft til tjeneste. Gud er sannelig god.

Be for Bård og Karen som spesielt står for arrangeringen av disse møtene.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alta Frikirke 11.til 15. september 

Jeg hadde noen fantastiske dager i Alta og jeg takker Gud for Alta Frikirke. Vi opplevde at Guds nærvær var til stedet i møtene. På torsdags kveld fikk jeg møte en gjeng iranere som var tørste og hungrige for Jesus, og de fleste av dem ble med på møtene fredag, lørdag og søndag. De opplevde å bli omsluttet av Guds kjærlighet og Guds godhet. Menigheten har allerede startet et alfa kurs for blant andre den iranske gjengen.

Jeg takker Gud for den inngangen som Guds ord har fått i Alta Frikirke, og det er spennende å følge med på hva Gud vil fortsette å gjøre i Alta. 

Husk å be for Alta Frikirke.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menigheten Saron i Farsund - Søndag 16.06

Jeg var i går 16.06. i menigheten Saron i Farsund. Guds nærvær var sterkt til stedet, og menigheten var overfullt av folk fra hele regionen, Kvinesdal, Lyngdal, Mandal, Flekkefjord, Kristiansand. Det var et herlig møte, og over halv parten av de som var på møte var fra Iran, Afghanistan, Kurdere, Irak, USA, noen Afrikanske land... Halleluja, Gud er god. Herren knytter kontakter i hele Sørlandet, SPENNENDE. 

Be for menigheten Saron i Farsund.

bottom of page